Meraki hudpleje produkter

Meraki er et dansk livsstilsbrand, som laver de skønneste velvære- og livsstilsprodukter. Som Meraki selv udtrykker, så lægges der vægt på, at der i produktionen af produkterne, kun anvendes naturlige og økologiske ingredienser, og at alle produkterne er helt uden parabener, farvestoffer og hormonforstyrrende stoffer. Mangler du derfor nye måder at forkæle dig selv eller blot én du holder af på, så kan du med god samvittighed anvende de lækre produkter fra Meraki.

Læs mere
 • meraki Fugtgivende sokker, 2 stk meraki Fugtgivende sokker, 2 stk
  Fugtgivende Strømpe fra meraki Pleje af tørre fødder
  189 dkk

 • meraki Vild Rose Cleansing Gel, 100 ML
  Cleansing Gel fra meraki Agurkeekstrakt og E-vitamin
  149 dkk

 • meraki Face Exfoliate, Vild Rose, 75 ML meraki Face Exfoliate, Vild Rose, 75 ML
  Face Exfoliate fra meraki Mild eksfoliering
  199 dkk

 • meraki Vitamin Mask, 50 ML meraki Vitamin Mask, 50 ML
  Ansigtsmaske fra meraki Fugter, nærer og styrker
  269 dkk

 • meraki Serum A, 20 ML meraki Serum A, 20 ML
  Serum A fra meraki Anit-age serum
  299 dkk

 • meraki Shimmer Dry Oil, 50 ML
  Krops Olie fra meraki Shimmer effekt
  229 dkk

 • meraki Lipgloss, Dusty Clay
  Lipgloss fra meraki Dusty Clay
  95 dkk

 • meraki Anti-age ansigtsmaske, 1 stk meraki Anti-age ansigtsmaske, 1 stk
  Ansigtsmaske, Anti-age fra meraki Fugter og styrker
  49 dkk

 • meraki Vild Rose Face Mist, 100 ML meraki Vild Rose Face Mist, 100 ML
  Face Mist, Vild Rose fra meraki Fugtgivende spray
  149 dkk

 • meraki Make Up Wipes med Aloe Vera, 20 stk meraki Make Up Wipes med Aloe Vera, 20 stk
  Makeup fjerner servietter fra meraki Med Aloe Vera
  14 dkk

 • meraki Northern Dawn Body Butter, 200 ML meraki Northern Dawn Body Butter, 200 ML
  Body Butter, Northern Dawn fra meraki Velegnet til meget tør hud
  149 dkk

 • meraki Aloe Vera Claensing Wipes, 20 stk meraki Aloe Vera Claensing Wipes, 20 stk
  Renseservietter fra meraki Let og skånsom med aloe vera
  14 dkk

Meraki og selvforkælelse

Hos Curvii giver Meraki os muligheden for at gå niveauet på i forhold til forkælelse. Der er mulighed for at kræse omkring dig selv, eller din nærmeste, ved blot at indføre et af deres mange skønne produkter.

Hos os er valget af merakis produkter faldet på et bredt produktsortiment, fordi det sikre, at vi hos Curvii kan tilbyde produkter til en bred kundegruppe. Ydermere giver det brede priudvalg fra Meraki mulighed for at finde alt fra en lille værtindegave til en større forkælelse til dig selv.

Køb Meraki online hos os

Du behøver ikke længere at skulle stresse hjem efter arbejde for at nå at shoppe, eller tænke over hvor du skal parkere. Hos Curvii kan du nemt og hurtigt handle Meraki online derhjemme i ro og mag, når du har tid. Smid derfor benene op, find dig godt til rette i din sofa og find dine nye produkter til din selvforkælelse. Hvis du blot ønsker at finde ansigtspleje, kan du nemt og hurtigt gennem produkttype, filtrer dig frem til, den ønskede produkttype, som giver et godt overblik over kun de produkter du ønskede. Det er tilmed lige så let at finde frem til, om produktet opfylder dine behov genem produktets produktbeskrivelse. Skulle du dog stadig være i tvivl, kan vores flinke kundeservice hjælpe dig.

Meraki med fordele

Der er flere fordele ved at handle Meraki online hos Curvii. Når du bestiller dine Meraki produkter hos os, sikre vi, at du altid får 14 dags fri returret. Skulle du uheldigvis modtage et produkt, der ikke var som forventet eller har du undervejs ombestemt dig, kan du altid indenfor 14 dage returnere produktet og få den byttet til den rette, eller få pengene retur.

Da det er blevet så meget nemmere at handle online, sikre vi gennem vores prisgaranti, at hvis du skulle komme ud for, at en anden leverandør tilbyder samme produkt til lavere pris, at der vil blive pris matches.

Du skal med andre ord aldrig føle dig snydt når du handler produkter hos os. Derfor vægter vi højt, at du sikres den bedste handel hos Curvii, når der handles Meraki produkter.

Få Meraki i en fart

Du er nået til det punkt at produkterne lægger i kurven og klar til bestilling. Du ønsker selvfølgelig at have dine produkter øjeblikkeligt, og det er vi klar over. Heldigvis har vi hos Curvii en af landets hurtigste leveringer, da 97 % af alle vores bestillinger, er fremme hos køberen dagen efter. Tilmed tilbyder vi også, at du kan benytte bestilling til pakkeshop og endda få gratis levering, hvis du blot bestiller for over 599,-. Med andre ord er der ingen undskyldninger, selv hvis du ikke er hjemme.

Det er vores garanti for en god handel

Få inspiration til de bedste Meraki produkter

Hvis du er ny i selvforkælelsesverdnen eller blot er en af dem, der ønsker at blive inspireret til nye input, er dette noget vi hos Curvii også tilbyder. På Facebook giver Louise en god vejledning til, hvordan produkterne fra Meraki anvendes bedst muligt. Dette sker oftest gennem spændende videoer, hvor hun fortæller hvad produkterne giver kunden og hvordan der opnås bedst mulig resultat. Tilmed er der under hvert produkt lavet en kort anvendelsesbeskrivelse af produktet, for på den måde at give kunderne et hurtigt overblik over, hvordan produkterne bedst mulig anvendes.

Mange flere fede mærker 

Meraki er langt fra det eneste fede mærke, du finder her hos Curvii. Foruden Meraki finder du blandt andet også mærkerne: Zhenzi, Junarose, Q'neel, OnlyPlay Curvyy, Gozzip, Studio og Zizzi